Kuidas portaali konto registreerida ja sisse logida?

Dokobit portaalis võib teil olla üks tavaline (tasuta) konto ja piiramatul arvul ettevõtte (tasulisi) kontosid. 

Uue tasuta konto registreerimiseks 

1. Minge registreerimise lehele ja kasutades mõnda olemasolevat digitaalset vahendit tuvastage enda isik. Järgnevalt on selgitatud, kuidas seda erinevate vahendite abil teha:

Mobiil-ID

1. 1. Klikkige “Mobiil-ID”, valige riik, kus teie Mobiil-ID on väljaantud, sisestage oma telefoninumber ja isikukood vastavatele väljadele ja seejärel vajutage nupule “Kinnita”.

1. 2. Seejärel näete ekraanil kontrollkoodi. Sama koodi kuvatakse ka teie telefoniekraanil. Kui koodid on ühesugused, vajutage telefonil “OK” ja sisestage seejärel telefonis oma Mobiil-ID PIN1 kood.

1. 3. Tuvastusprotsess lõppeb ja teile kuvatakse registreerumise leht.

Smart-ID

1. 4. Smart-ID kasutamiseks Dokobit portaalis vajate Smart-ID isikustatud kontot.

1. 5. Valige “Smart-ID”, valige riik, kus teie Smart-ID on registreeritud ja sisestage oma isikukood.

1. 6. Teile kuvatakse veebilehel kinnituskoodi. Sama kood ilmub ka teie Smart-ID äppi mobilises seadmes. Kui need koodid on ühesugused, sisestage oma PIN1 kood Smart-ID rakenduses.

1. 7. Tuvastusprotsess lõppeb ja teile kuvatakse registreerumise leht.

ID-kaart või USB vahend

1. 8. Selleks, et kontot luua ID-kaardi või USB seadmega, peate esmalt seadistama oma arvuti vastavalt (rohkem infot selle kohta leiate siit). 

1. 9. Valige “ID-kaart või USB seade” ja valige riik, mis teile selle ID-kaardi või USB seadme väljastas.  

1. 10. Teie arvutiekraanile ilmub nimekiri erinevatest sertifikaatidest, valige sisestatud ID-kaardi sertifikaat ning sisestage oma PIN1 kood.

1. 11. Teile kuvatakse registreerumise leht.

2. Kui teie isikusamasus on tuvastatud, sisestage palun oma e-posti aadress ning jätkamiseks klikkige nupul “Registreeri”.

3. Sisestatud e-posti aadressile saadetakse kinnituskiri. Avage oma e-posti aadressile saabunud kinnituskiri ja klikkige kirjas oleval nupul “Aktiveeri”. 

4. Pärast “Aktiveeri” nupul klikkamist kuvatakse teile portaal. 


Kui teil juba on portaalis üks tavaline (tasuta) konto registreeritud, saate lisaks luua piiramatul arvul tasulisi kontosid.

Tasulise konto loomiseks

5. Minge meie registreerimise lehele ja kasutades mõnda olemasolevat digitaalset vahendit tuvastage enda isik. Samm-sammult on tuvastamise protsessi erinevate vahendite kasutamisel kirjeldatud selle artikli alguses.

6. Kui teie isik on tuvastatud, näete lehe allosas kirja “Loo preemium-taseme konto”. Tasulise konto loomiseks sisestage enda e-posti aadress ning klikkige nupul “Registreeri”.

7. Teie e-posti aadressile saadetakse kinnituskiri.

8. Avage oma e-posti aadressile saabunud kinnituskiri ja klikkige kirjas oleval nupul “Aktiveeri”. Juhul, kui te ei saanud kinnituskirja, kontrollige oma postkasti spämmikausta.

10. Pärast “Aktiveeri” nupul klikkamist kuvatakse teile portaal. Teile kuvatakse Arveldamise vaade, kust saate valida endale sobiva tasulise paketi. Te ei saa teise kontoga teha ühtki toimingut enne, kui olete soetanud sellele tasulise paketi. 

Portaali sisselogimine 

11. Minge meie sisselogimise lehele.

12. Autentige end kasutades mõnda pakutud digitaalse identimise vahendit (Mobiil-ID, Smart-ID, ID-kaart või krüpteeritud USB seade).

13. Kui teie isik on tuvastatud, kuvatakse teile portaal.

14. Kui teil on portaalis rohkem kui üks konto, kuvatakse teile kõigepealt konto, mida kasutasite viimati.

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust