Minu pakett ja arveldamise andmed

Arveldamise sakil saate tutvuda oma hetkel kehtiva paketi infoga ja muuta olemasolevat paketti. Kui olete äriklient, siis osta lisakasutajakohti, paketiga liitumist katkestada, näha ja alla laadida arveid, muuta arveldamise detaile ning lisada või kustutada krediitkaardi andmeid. Vaade erineb vastavalt sellele, kas te kasutate tasuta paketti, olete lisatud ettevõttekonto kasutajaks, olete ettevõtte konto omaniku või ettevõtte konto administraator. 

Märkus: Kontrollige ja vajadusel uuendage isiklik info profiilil ning arveldamise detailid enne tasulise paketiga liitumist. Arvete automaatsel genereerimisel kasutatakse andmeid, mis on salvestatud antud vormidel.

Hetkel kehtiva paketi ning esitatud arvetega tutvumine

1. Logige portaali sisse, klikkige “Seaded” nupul - üleval paremal hammasrattakujulisel ikoonil, või klikkige oma nimel avamaks rippmenüü, kust valige “Seaded”. 

või

2. Avage “Arveldamine” sakk. 


3. Jaotises “Ülevaade” näete 

  • Teie kehtiva paketi infot - mis pakett teil hetkel on, mis on teie konto kasutajate limiit, kuupäev, milleni teie liitumine paketiga on kehtiv ja mis kuupäeval lähtestatakse allkirjaloendur - kuvatud kuupäeval nullitakse allkirjade loendur. Märkus: perioodi 30 päeva arvestatakse kuupäevast, millal te paketi tellisite, sh tasuta konto puhul konto loomise kuupäevast alates; 
  • Dokumentide salvestusmaht - kui palju dokumentide mahtu olete kasutanud ja mis on teie kontole salvestada lubadud dokumentide kogumaht; 
  • Kasutajad - kui palju kasutajakohti teil on (kui palju olete neid ostnud) ja kui paljud on liitunud ettevõtte kontoga (ka need, kes ei liitunud ettevõtte kontoga, kuid kellele olete kutse liitumiseks saatnud). Rohkem infot ettevõtte konto kasutajate kohta leiate siit
  • Lisaallkirju käesoleval kuul - kui palju olete käesoleval kuul kasutanud lisaallkirju (ehk ületanud paketis sisalduvat allkirjade mahtu); 
  • Kui teil on ettevõtte konto alla liidetud kasutajakonto, näete ka seda, kes on konto administraator. 

4. “Arved” jaotises näete:

  • Kõik arved, mis on selle kontoga seotud, kuupäeva, millal need loodud on, tasumisele kuuluv kogusumma, maksetähtaeg, arve staatus ja klikkides nupul “Laadi alla” laetakse teie arvutisse arve PDF failina alla.   

Arveldamise andmete muutmine

5. Klikkige pealkirja “Arveldamise detailid” kõrval asuvale nupule “Muuda”. 

6. Valige, kas soovite, et tegemist oleks isiklikuks või äriliseks otstarbeks kasutatava kontoga ning täitke kõik väljad - sisestage “Nimi” või “Ettevõtte nimi”, kui tegemist on ettevõtte kontoga, “Aadress” ja “E-posti aadress, kuhu saadetakse arved” väljad on kohustuslikud.  Märkus: siia sisestatud andmeid kasutatakse teile arvete koostamisel. Tekst, mille sisestate “Märkused” väljale, kuvatakse samuti arvetel, seetõttu võite antud välja kasutada iseenda või oma ettevõtte jaoks vajaliku info märkimiseks arvele (number, vastutava isiku nimi, vms). 


Paketiga liitumise muutmine või katkestamine

7. Jaotises “Teie pakett” klikkige “Uuenda paketti” lingil. Avanenud vaatel saate tutvuda pakutavate pakettidega ning valida endale sobiva. 

8. Kui olete liitunud "Äripaketiga", saate suurendada ettevõtte konto alla liidetud kasutajate arvu klikkides lingile "Suurenda kasutajate hulka". 

9. Kui soovite paketiga liitumist katkestada, klikkige “Pakett kehtiv kuni” kuupäeva kõrval lingil “Tühista paketi tellimus”. Tasulise paketi funktsionaalsused on teile kättesaadavad kuni olemasoleva ettemaksuperioodi lõpuni ehk olemasoleva paketi kehtiv kuni kuupäevani.

10. Kui soovite soetatud ettevõtte konto alla liidetud kasutajate arvu vähendada, palun võtke meiega ühendust.


11. Jaotises “Lisatud krediitkaardid” klikkige “Lisa uus kaart” ja täitke avanenud aknas kõik väljad lisatava krediitkaardi andmetega. Palun pidage silmas, et “Kaardiomaniku nimi” ei saa olla pikem kui 32  tähemärki. Sisestatud andmetega kaardi lisamise lõpetamiseks klikkige nupul “Lisa krediitkaart”.  Märkus: teie kaardilt võetakse kaardi lisamisel 0,5€ suurune summa, sellevõrra vähendatakse teile esitatud esimest arvet. 


12. Salvestatud krediitkaardi eemaldamiseks viige kursor kaarti märkivale ruudule ja klikkige prügikasti ikoonil. Kui olete seotud tasulise paketiga, on nõutud vähemalt ühe salvestatud krediitkaardi olemasolu. 

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust