Paketi ostmine

Kasutamaks rohkem allkirju, kui seda võimaldab tasuta pakett, või kui soovite luua ettevõtte konto ja kutsuda oma kolleegid Dokobiti kasutajateks, liituge tasulise paketiga.

Paketi uuendamine tasuliseks

Märkus: Kontrollige ja vajadusel uuendage isiklik info profiilil ning arveldamise detailid enne tasulise paketiga liitumist. Arvete automaatsel genereerimisel kasutatakse andmeid, mis on salvestatud antud vormidel.

1. Logige portaali sisse ja klikkige lehe ülaosas nupul "Uuenda paketti".

Või klikkige "Seaded nupul" - hammasrattakujulisel ikoonil üleval paremal ja avage "Arveldamine" sakk ning klikkige "Uuenda paketti" nupul.

2. Valige kuvatavatest pakettidest endale sobivaim. 

3. Kui valite Äripaketi, saate valida ka, mitut lisakasutajat vajate. Üks kasutajakonto (administraatori konto ehk teie enda konto) sisaldub juba paketis. Lisakasutajate maksumus sõltub sellest, kas valite tasumise igakuiselt või korra aastas. 

4. Valige oma maksetsükkel. Aastane tellimus annab teile allahindluse.

5. Valige makseviis.

Märkus: Pangaülekanne makseviisina on saadaval ainult aastase maksetsükli korral.

6. Kui soovite arvet tasuda igakuiselt, sisestage palun oma pangakaardi andmed.

7. Valige, kas see on isiklik või ettevõtte konto ja täitke nõutud väljad. 

8. Vaadake üle oma tellimuse andmed, tutvuge ja nõustuge Dokobiti teenusetingimustega ning klõpsake nuppu "Maksa".

9. Kui valisite igakuise arveldamise, siis makse teostatakse koheselt ning teile saadetakse e-posti aadressile sellekohane arve.  Märkus: sisestatud pangakaardilt võetakse vastavalt valitud paketi maksumusele koostatud summas igakuiselt ettemakse seni, kuni katkestate liitumise tasulise paketiga. 

10. Kui soovite arvet tasuda korra aastas, saate valida, kas soovite tasumiseks kasutada pangakaarti või maksta arve alusel pangas. 

11. Kui valite makseviisiks pangakaardi, sisestage oma kaardi andmed, kontrollige arveinfo üle ning klikkige nupul "Maksa". 

12. Makse teostatakse koheselt ning teile saadetakse e-posti aadressile sellekohane arve. Märkus: sisestatud pangakaardilt võetakse iga-aastaselt makse seni, kuni katkestate liitumise tasulise paketiga. 

13. Kui valite tasumise viisiks pangaülekande, kontrollige üle tellimuse andmed ja vajutage nupule "Maksa". 

14. Teile saadetakse e-posti aadressile kiri koos lisatud arvega ja teil on kuni 30 kalendripäeva aega makse teostamiseks. 

15. Kui te juba olete tasulise paketi kasutaja ja soovite olemasolevat paketti muuta, võtke meiega palun ühendust


Kes maksab allkirjade eest, kui allkirjastamisega on seotud rohkem kui üks osapool?

Kui dokumendi omanik on tasulise paketi kasutaja (ettevõtte kasutaja, administraatori või omaniku konto), vastutab ta rahaliselt kõigi osapoolte allkirjade eest.
Kui dokumendi omanik on tasuta kasutaja, katab iga allkirjastaja oma allkirja maksumuse ise. Tasuta kasutajate jaoks tähendab see, et allkiri arvestatakse kasutaja 3 igakuise tasuta allkirja hulka ja tasulise paketi kasutajate puhul arvestatakse see paketis sisalduvate allkirjade hulka.

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust