Lisakasutajate või lisaallkirjade soetamine

Kui olete tasuta paketi kasutaja ja soovite allkirjastada rohkem, kui tasuta 3 allkirja kuus (Professionaalide pakett), või luua kolleegidele ettevõtte kontot (Äripakett), saate soetada tasulise paketi. Kui teil juba on ettevõtte administraatori konto (Äripakett), saate lisada oma meeskonda lisakasutajaid.

Lisakasutajakohtade soetamine (võimalik Äripaketi kasutajatel)

1. Logige portaali sisse, klikkige ülal paremal oma nimest vasakul hammasrattakujulisel ikoonil või oma nimel ja valige avanenud rippmenüüs “Seaded”.

või

2. Avage “Arveldamine” sakk.

3. Osas “Ülevaade” klikkige “Suurenda kasutajate hulka” lingile.

4. Valige, kui palju lisakasutajaid vajate.

5. Sisestage arveldamise andmed ning klikkige nupul “Maksa” tegevuse lõpuleviimiseks.

6. Teile esitatakse soetatud lisakasutajakohtade ulatuses arve perioodi eest, mis on teil jäänud järgmise arve esitamise perioodini. Edaspidi esitatakse teile koondarve, kus on nii paketi kui lisakasutajakohtade maksumus ühel arvel. 


Lisaallkirjade soetamine

7. Kui teil juba on tasuline pakett ja te ületate paketis ettenähtud allkirjade arvu, lisatakse kõigi kasutatud lisaallkirjade maksumus teie järgmisele arvele. Lisaallkirja maksumus sõltub paketist, mida kasutate.

8. Tasuta paketi kasutajad saavad kasutada lisaallkirju liitudes tasulise paketiga.


Kes maksab allkirjade eest, kui allkirjastab rohkem kui üks osapool

Kui dokumendi omanik on tasulise paketi kasutaja (on ettevõtte konto administraator või ettevõtte kontoga liidetud kasutaja), on tema vastutav kõigi osapoolte allkirjade tasumise eest.

Kui dokumendi omanik ja allkirjastajaks jagaja on tasuta paketi kasutaja, maksab iga allkirjastav osapool oma allkirja eest ise. Tasuta kasutajate jaoks tähendab see seda, et antud allkiri võetakse kolmest tasuta allkirjast kuuajalise perioodi kohta, tasuliste pakettide kasutajate puhul võetakse allkiri maha paketis sisalduvast allkirjade koguarvust.

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust