Kinnitused

Kinnitus on isiku nõusoleku väljendamine dokumendi sisuga.  Kinnituse õiguslik jõud organisatsioonis tuleb määrata ettevõttel endal vastavate dokumentidega. 

Kinnituse funktsionaalsus on kättesaadav meie Äri- ja Ettevõtte paketi kasutajatele.

Määramaks kedagi dokumenti kinnitama 

1. Laadides dokumenti portaali üles valige osapoole rolliks "kinnitaja".

2. Isik, kes on määratud dokumenti kinnitama, saab vastava teavituse e-posti ning näeb dokumenti oma dokumentide nimekirjas. 

3. Kui dokument on üles laetud, saate seda jagada veelgi enamate isikutega klikkides "Jaga" nupule lehe ülaosas ning jagades dokumenti aadressiraamatu, isikukoodi või e-posti aadressi abil ning määrates jagamise ülevaate vaatel lisatud osapoole rolli kinnitajaks.

4. Kui dokument on juba portaali lisatud, saate osapooli lisada kasutades dokumendi juurdepääsuhalduse funktsionaalsust. 


Dokumendi kinnitamine või kinnitamise tagasilükkamine

5. Avage dokument, mida olete kutsutud kinnitama, tutvuge selle sisuga ja klikkige nupul "Kinnita" lehe ülaosas.  

6. Teile kuvatakse lehe allosa. Klikkige lehe allosas asuval nupul "Kinnita" ja kinnitage tegevust veel üks kord. Märkus: kui olete dokumendi kinnitanud, ei saa te enam seda kinnitust tühistada. 

7. Kui olete dokumendi kinnitanud, näete oma nime kõrval kinnitusinfot.

8. Kui te ei soovi dokumenti kinnitada, kerige lehe allaossa ning valige "Keeldu kinnitamast". Avaneb hüpikaken, kus saate sisestada kinnitamise keeldumise selgituse.

9. Teised osapooled ja te ise näete keeldumise infot klikkides dokumendi detailvaatel osapoolte nimekirjas teie nimel.

Allkirjastamise protsess läheb siiski edasi hoolimata sellest, et teie olete dokumendi kinnitamisest keeldunud! 

10. Saate oma dokumendi kinnitamise otsust muuta. Avage dokument ning kerige dokumendi detailvaate alla ning klikkige nupul "Kinnita sellegipoolest". 

11. Kui olete dokumendi siiski kinnitanud, ei kuvata teie eelnevat kinnitamise keeldumise infot enam dokumendi juures, vaid seal kuvatakse kinnitamise infot. 

Märkus: te ei saa juba antud kinnitust tühistada. 

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust