Masstoimingud

Säästke oma aega teostades rutiinseid ülesandeid kiiremini - pakume võimalust teostada järgenvaid masstoiminguid.


Kustuta rohkem kui üks dokument korraga

1.1. Logige portaali sisse ning vajutakse sektsioonil "Dokumendid" lehe ülalosas.


1.2. Dokumentide nimekirja vaates libistage hiir üle dokumendi nimetuse, et nähtavale ilmuks märkeruut ning klikkige dokumendi valimiseks nimetusest vasakul kuvatavale märkeruudule. Valige dokumendid, mida soovite kustutada, ja klõpsake nuppu "Kustuta".


1.3. Siit leiate variandid, mis teile kuvatakse:

a) Kui kõik valitud dokumendid on juba teiste osapoolte poolt allkirjastatud, saate dokumendid kustutada ainult enda vaatelt.


b) Kui vähemalt üks valitud dokumentidest ei ole teiste osapoolte poolt allkirjastatud, on teil võimalus valida, kas kustutada dokumendid ainult enda vaatelt või kõigi osapoolte vaadetelt. Kui valite viimase valiku, kehtib see ainult nendele dokumentidele, mida teised osapooled pole veel allkirjastanud.


c) Kui vähemalt üks valitud dokumentidest on juba mõne teise osapoole poolt allkirjastatud, teavitatakse teid, milline dokument jääb osapoolele kättesaadavaks ka pärast dokumendi kustutamist.


1.4. Tehke oma olukorrale sobiv valik ja kinnitage toiming dokumentide kustutamiseks.

Märkus:

  • Dokumendi kustutamine on lõplik ja seda ei saa hiljem tagasi võtta.
  • Korraga on võimalik kustutada kuni 50 dokumenti.

Allkirjasta rohkem kui üks dokument korraga

Märkus: Seda funktsionaalsust saab kasutada vaid allkirjastades ID-kaardiga või lisades kvalifitseeritud e-Templit.

2.1. Valige dokumentide nimekirjast dokumendid, mida soovite allkirjastada / tembeldada. Dokumentide allkirjastamiseks või tembeldamiseks klikkige tegumireal lehe ülaosas nupule “Allkirjasta” või "Digitempel".


2.2. Avaneb mitme dokumendi korraga allkirjastamise vaade. Dokumentide allkirjastamiseks peate kõigepealt dokumentide sisuga tutvuma. Dokumendi avamiseks klikkige dokumendi pealkirjal. Kõigi dokumentide korraga avamiseks klikkige tegumireal nupul “Laienda kõik”.


2.3. Dokumentide allkirjastamiseks/tembeldamiseks kerige lehe allossa ja algatage allkirjastamine ID-kaardiga või Kvalifitseeritud e-Templi lisamine ning klikkige lehe alumises osas sakil "Allkirjasta ID-kaardiga" või “Lisa e-Tempel”. 


Märkus: Korraga on võimalik allkirjastada kuni 20 dokumenti.


Lae alla rohkem kui üks dokument korraga

Märkus: Alati kontrollige enne allalaadimist, et valitud dokumentide staatus oleks see, mida vajate.

3.1. Valige dokumentide nimekirjast dokumendid, mida soovite alla laadida ja klikkige üleval tegumireal oleval nupul "Laadi alla". Teie arvutisse laetakse alla valitud dokumentidest koostatud kokkupakitud ZIP fail.

Märkus: Saate korraga alla laadida kuni 50 dokumenti.


Saada meeldetuletusi rohkem kui ühe dokumendi kohta korraga


4.1. Valige dokumentide nimekirjast dokumendid, mille kohta soovite meeldetuletust saata.

4.2. Meeldetuletuste saatmiseks vajutage lehe ülaosas toiminguribal nuppu "Saada meeldetuletus".

Märkus: saate korraga meeldetuletusi saata kuni 50 dokumendi kohta.

4.3. Avaneb uus aken, kus kuvatakse valitud dokumendid. Mõnele või kõigile osapooltele meeldetuletuste saatmiseks vajutage nupul "Saada".

Märkus: Kui olete valinud mõned dokumendid, mis on juba allkirjastatud, siis need osapooled ei saa dokumendi kohta meeldetuletusi. Seejärel näete hüpikaknas "Dokumendid, mille kohta saavad meeldetuletuse mõned või kõik osapooled" ja "Dokumendid, mille kohta ei saa keegi meeldetuletusi". Kui kõik valitud dokumendid on juba allkirjastatud, ei saa te osapooltele meeldetuletusi saata.

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust