E-arve

Mis on e-arve?

E-arve on masinloetav XML-fail.

Alates 07.01.2022 on lisatud kõigile Dokobit portaali poolt koostatud arvetele e-arve funktsionaalsus - igale PDF formaadis arvele on lisatud manusena masinloetav XML-formaadis e-arve fail.

Kuidas e-arvet portaalist leida ja alla laadida?

1. Logige portaali sisse, klikkige “Seaded” nupul - üleval paremal hammasrattakujulisel ikoonil, või klikkige oma nimel avamaks rippmenüü, kust valige “Seaded”. 

või

2. Avage “Arveldamine” sakk. 

3. “Arved” jaotises näete kõiki arved, mis on selle kontoga seotud, kuupäeva, millal need loodud on, tasumisele kuuluv kogusumma, maksetähtaeg ja arve staatus.

4. Vajutage "Laadi alla" arve alla laadimiseks oma arvutisse.

Märkus: Dokobit portaal koostab arveid automaatselt vastavalt portaali sisestatud andmetele. Arve koostamise andmeid saab profiilil alati muuta. Andmete muutmine ei muuda andmeid varasemalt esitatud arvetel. Arveldamise andmete muutmise kohta leiate lisainfot siit: Minu pakett ja arveldamise andmed

Kuidas alla laaditud e-arvet avada?

5. Kui olete esitatud arve Dokobit portaalist alla laadinud, siis palun avage allalaaditud PDF formaadis arve spetsiaalse tarkvaraga (näiteks Adobe Reader).

6. Avage vasakult manuste (attachments) sektsioon (kirjaklambri kujuline ikoon) ning laadige alla vastava arve XML. Selle saate alla laadida paremklikates manusele ning valides "Save attachment" või vajutades manuse kohal oleval ikoonil "Save attachment".

7. Seejärel saate arve PDF-i ja XML-i üles laadida oma arvete haldamise süsteemi. 

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust