Kuidas anda ettevõttekonto omaniku õigused üle teisele ettevõttekonto kasutajale?

Dokobit portaalis saab ettevõtte konto omanik õigused vajaduse korral üle anda teisele ettevõtte konto kasutajale.

Märkus: kui ettevõttekonto omanik on ettevõttest lahkumas, peaks ta toimingu teostama enne ettevõttest lahkumist.

Märkus: omaniku õiguste üleandmise toiming tuleb algatada omaniku poolt ning omanik annab  toimingu tulemusel kõik omanikuõigused määratud kasutajale. Määratud kasutaja saab seejärel anta omanikuõigused tagasi esialgsele omanikule, kui see vajalikuks peaks osutuma.

Märkus: omaniku õiguste üleandmisel teisele kasutajale saab omanik valida, kas jääda administraatoriks või tavakasutajaks.

1. Omaniku õiguste üleandmiseks peab ettevõttekonto omanik logima portaali sisse, klikkima „Seaded“ nupul – hammasrattakujulisel ikoonil üleval paremal ekraanil või klikkima oma nimel ja klikkides seejärel rippmenüü  valikul „Seaded“. 

või

2. Klikkige avatuks „Kasutajate haldamine“ sakk.

3. Kasutajate nimekirjast valige aktiivse staatusega kasutaja, kellele soovite ettevõttekonto omaniku õigused üle anda ning klikkige „Tegevused“ nupul. Klikkige avanenud rippmenüüs real „Anna omaniku õigused“. 

4. Kui soovite pärast omaniku õiguste üleandmist säilitada administraatori rolli, märkige ruut "Jäta endale administraatori roll". Kinnitage toiming, klõpsates nuppu "Jätka".

5. Kinnitage tegevus klikkides "Kinnita ja anna õigused üle".

Märkus: juhul, kui ettevõttekonto omanik ei saa mingil põhjusel ise omaniku õiguseid üle anda (näiteks ta ei tööta enam ettevõttes vms sarnane põhjus), peaks ettevõtte esindaja võtma meiega ühendust aadressil kasutajatugi@dokobit.com.  

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust