Kuidas kustutada ettevõtte konto kasutaja?

Ettevõtte konto omanikel ja administraatoritel on õigus kustutada ettevõtte konto kasutajate kontosid. Ärge unustage konto kustutada, kui töötaja lahkub ettevõttest või kui kasutaja ei kasuta oma kontot.

Märkus: kasutajakonto kustutamine on lõplik ning ei ole tagasipööratav. Kustutades kasutajakonto kustutatakse see jäädavalt ning kasutaja ligipääs kontole jagatud dokumentidele eemaldatakse. 

Märkus: soovitame kasutajatel hoida eraotstarbelised dokumendid erakasutuseks mõeldud kontol ning töised dokumendid eraldi kontol. Soovitame tööalane konto siduda tööalase e-posti aadressiga ning erakonto isiklikuks otstarbeks loodud e-posti aadressiga. Soovitame alati kasutajaid teavitada soovitusest mitte hoida eradokumente ettevõtte kontol, kuna ettevõtte konto omanikul ja administraatoritel on ettevõtte kontoga liidetud kasutajakontode üle täielik kontroll.

1. Ettevõtte kasutaja konto kustutamiseks logige portaali sisse, klikkige "Seaded" nupul - hammasrattakujuline ikoon lehe üleval paremal nurgas, või klikkige oma nimel ja avanenud rippmenüüs klikkige "Seaded". 

või

2. Klikkige avatuks "Kasutajate haldamine" sakk.

  1. Sektsioonis "Kasutajate haldamine" näete kõiki lisatud kasutajaid.
  2. Leidke kasutaja, keda soovite kustutada ning klikkige kasutaja real paremal asuvale "Tegevused" nupule ja valige "Kustuta kasutaja". 

5. Pärast klikkimist "Kustuta kasutaja" avaneb hüpikaken, milles on teil võimalik määrata, kas soovite, et kustutatava kasutaja dokumendid viiakse üle mõne teise ettevõtte konto kasutaja vaatele. Klikkige dokumentide üleviimiseks nupule "Kanna dokumendid üle ja kustuta".

6. Valige kasutaja, kellele soovite dokumendid üle kanda.

7. Saate kasutaja kustutada ilma tema dokumente üle kandmata. Sellisel juhul klikkige nupul "Kustuta dokumente üle kandmata". 

8. Kui kasutajal ei ole oma kontol dokumente, siis pärast "Kustuta kasutaja" valikut peate hüpikaknas ainult kinnitama konto kustutamise klikkides nupul "Kustuta". 

Märkus: Kui te ei soovi kustutatud kasutajakonto asemele lisada teist kasutajat ning soovite antud kasutajakonto eemaldada, siis võtke meiega palun ühendust aadressil kasutajatugi@dokobit.com ning täpsustage, kui palju kasutajaid kokku soovite ettevõtte kontole. Vähendame kasutajakohtade arvu vastavalt teie kontol. Kasutajakohtade arv on nähtav ka teile esitatud arvel (arvel olev kuutasu moodustub kasutajate arvu põhjal).

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust