Luba dokumentide allkirjastamine Dokobit kontota

Dokobiti portaalis võite anda osapoolele ligipääsu dokumendile ilma portaali sisselogimata ega kontot loomata. See on kasulik, kui soovite jagada dokumenti inimesele, kes pole veel Dokobit portaali kasutaja. 

Märkus: See funktsionaalsus on kasutamiseks ainult tasuliste pakettide kasutajatele. 


1. Dokumenti üleslaadides märkige dokumendi seadetes märkeruut "Luba dokumentide allkirjastamine Dokobit kontota". Kui märkeruut on valitud, saavad osapooled teavituse, et neile on jagatud portaalis dokumenti ning pääsevad sellele ligi ilma, et nad registreeruksid portaali kasutajaks või logiksid portaali kasutajana sisse. 

Märkus: kui mõne lisatud osapoole isikukood puudub, ei pea need osapooled enne dokumendi nägemist end autentima. Kui nad klikivad e-posti aadressile tulnud teavitusel kuvatakse neile koheselt uues aknas jagatud dokument. Leiate rohkem infot funktsionaalsuse kohta, kuidas jagada dokument autenditud, kuid sisselogimata kasutajale, siit


Allkirjastamise protsess, kui lubatud on dokumentide allkirjastamine Dokobit kontota

2. Teavitava e-kirja kaudu viiakse kasutaja otse dokumendi vaatele, kus neile kuvatakse dokument, kui dokument ei ole PDF formaadis, saab allkirjastaja selle sisuga tutvumiseks alla laadida. Pärast allkirjastamise meetodi valikut saab allkirjastaja dokumendi allkirjastada ilma portaali sisselogimata. 

3. Allkirjastamisest saab ka keelduda, klikkides nupule "Keeldu" ning sisestades keeldumise põhjenduse. 


Allkirjastatud dokumendi salvestamine

4. Pärast edukat allkirjastamist kuvatakse kasutajale võimalust avada dokument Dokobit portaalis, kui kasutajal on Dokobit portaali konto. Kui allkirjastajal on rohkem kui üks konto, saab allkirjastaja valida, millisele kontole dokument hõlmata. 

5. Kui allkirjastajal Dokobit portaalis kontot ei ole, edastatakse talle allkirjastatud dokumendi allalaadimise link, kui kõik osapooled on dokumendi allkirjastanud.

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust