Tähtajad

Tähtaegade funktsionaalsus aitab teil koguda allkirju kindlaks kuupäevaks. See on kasulik, kui teil on vaja, et dokument oleks allkirjastatud hiljemalt konkreetseks kuupäevaks ning mitte hiljem. Dokobit portaalis saate valida, kas seate tähtaja soovituslikuna või keelate dokumendi allkirjastamise pärast määratud tähtaega. 

Soovitusliku allkirjastamise tähtaja määramine

1. Kui soovite, et portaal saadaks välja automaatse meeldetuletuse kõigile osapooltele, kes veel ei ole dokumenti allkirjastanud, 24 tundi enne määratud tähtaja saabumist, kuid soovite, et allkirjastamine oleks võimalik ka pärast määratud tähtaja möödumist, siis määrake dokumendi üleslaadimise vaatel sektsioonis 4. "Määra dokumendi seaded" kuupäev ja kellaaeg tähtajaks. Valige kuupäev ja kellaaeg ning ärge linnutage märkeruutu "Keela allkirjastamine pärast tähtaja möödumist". Tähtaja salvestamiseks klikkige "Valmis" nupul. Nüüd saavad osapooled, kes ei ole dokumenti veel allkirjastanud, automaatse meeldetuletuse 24 tundi enne, kui määratud tähtaeg saabub. 

Märkus:

  • Iga osapool, kes pole veel dokumenti allkirjastanud, saab ühe meeldetuletuse. Meeldetuletusi ei saadeta osapoolte ajavööndis 19.00–7.00 vahemikus.
  • Meeldetuletusi osapooltele ei saadeta, kui neil on need märguanded seadetes välja lülitatud.
  • Osapooled saavad dokumenti allkirjastada pärast määratud tähtaega.

Allkirjastamise tähtaja määramine ning pärast tähtaja möödumist allkirjastamise keelamine

2. Kui te ei soovi, et allkirjastajad saaksid dokumenti allkirjastada pärast määratud tähtaja möödumist, siis määrake sektsioonis 4. "Määra dokumendi seaded" kuupäev ja kellaaeg tähtajaks ning linnutage märkeruut  "Keela allkirjastamine pärast tähtaja möödumist". Tähtaja salvestamiseks klikkige "Valmis" nupul. Nüüd saavad osapooled, kes ei ole dokumenti veel allkirjastanud, automaatse meeldetuletuse 24 tundi enne, kui määratud tähtaeg saabub ning ei ole võimalik allkirjastada pärast tähtaja möödumist.

Märkus: 

  • Iga osapool, kes pole veel dokumenti allkirjastanud, saab ühe meeldetuletuse. Meeldetuletusi ei saadeta osapoolte ajavööndis 19.00–7.00 vahemikus.
  • Meeldetuletusi osapooltele ei saadeta, kui neil on need märguanded seadetes välja lülitatud.
  • Dokumendi omanik saab tähtaega muuta ka siis, kui tähtaeg on juba möödunud. Selleks tuleb tal portaali sisse logida, avada dokumendi detailvaade ning sektsioonis 1. "Dokumendi info" muuta tähtaega. Seejärel saavad kõik osapooled teavituskirja, et dokumendi tähtaega on muudetud. 

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust