Allkirja märgiste asukoht

Dokobiti portaali dokumenti allkirjastamiseks üleslaadides saate valida allkirja märgise asukoha dokumendil. Allkirja märgist võib kuvada dokumendi esimesel lehel või viimasel lehel, lehe allosas dokumendi esimesel või viimasel lehel või mitte kasutada allkirja märgist dokumendil üldse. 

Märkus: Allkirja märgise asukoht määratakse kõigi allkirjastajate allkirjadele. Allkirja märgised on nähtavad allkirjastatud PDF formaadis dokumendil. 

Allkirja märgise asukoha valimine 

1. Dokumenti portaali üles laadides sektsioonis 4. Määra dokumendi seaded klikkige avatuks "Allkirja märgise asukoht" rippmenüü ning valige soovitud asukoht. Märkus: märgise asukoha määramine on võimalik üksnes dokumendi üleslaadimise etapis. Te ei saa allkirjamärgist lisada ega selle asukohta hiljem dokumendi juures muuta.


Allkirja märgise asukoht allkirjastatud dokumendil

2. Kui kõik osapooled on dokumendi allkirjastanud, avage dokument Dokobit portaalis ning laadige see endale alla kasutades nuppu "Laadi allkirjastatud dokument alla" dokumendi detailvaate allosas. Allkirja märgised on nähtavad dokumendil asukohas, mis oli valitud dokumenti portaali üleslaadides. 

3. Kui olete valinud allkirja märgise asukohaks "Esimesel lehel - üleval", kuvatakse allkirja märgis dokumendi esimesel lehel üleval vasakul nurgas. Kui valisite "Viimasel lehel - üleval", kuvatakse allkirja märgist viimasel lehel üleval vasakul nurgas. 

4. Kui olete valinud allkirja märgise asukohaks "Esimesel lehel - all", kuvatakse allkirja märgis dokumendi esimesel lehel vasakul nurgas. Kui olete valinud allkirja märgise asukohaks "Viimasel lehel - all", kuvatakse allkirja märgis dokumendi viimasel lehel vasakul nurgas. 

5. Kui valisite "Ära kasuta allkirja märgiseid", ei ole allkirja märgis dokumendil nähtav. 


Isikukoodi kuvamine või mittekuvamine allkirja märgisel

Äri- ja Ettevõtte paketi kasutajad saavad valida, kas kuvada oma isikukoodid allkirja märgisel või mitte. Ettevõttekonto administraator saab määrata vaikimisi seadistuse isikukoodi kuvamise osas kõigile ettevõttekonto kasutajatele. Administraator saab ka määrata, kas vaikimisi seadistust saab kasutaja muuta või mitte. 

6. Dokumenti üles laadides ning osapooli lisades saab sektsioonis 4. Dokumendi seaded linnutada märkeruudu "Kuva isikukoodi allkirja märgisel", kui soovite, et isikukoodi kuvataks allkirjastatud PDF formaadis dokumendil oleval allkirja märgisel. 

7. Kui dokument on allkirjastatud, kuvatakse allkirja märgisel allkirjastaja isikukoodi. 

8. Kui te eelistate mitte näidata oma isikukoodi allkirja märgisel, jätke märkeruut "Kuva isikukoodi allkirja märgisel" linnutamata. 

9. Kui ettevõttekonto administraator on lubanud ettevõttekonto kasutajatel vaikimisi seadistust muuta, siis olgugi, et kuvatakse vaikimisi määratud seadistust, saavad kasutajad seda muuta linnutades või mittelinnutades märkeruutu "Kuva isikukoodi allkirja märgisel".

10. Kui ettevõttekonto administraator on keelanud vaikimisi seadistuse muutmise kasutajate poolt, ei saa ettevõttekonto kasutajad vaikimisi seadistust muuta. Dokumenti üleslaadides ei ole valik "Kuva isikukoodi allkirja märgisel" aktiivne ning kuvatakse ettevõttekonto administraatori poolt määratud vaikimisi seadistust. 

Vajate abi? Võtke meiega ühendust Võtke meiega ühendust